Warning: fread(): Length parameter must be greater than 0 in /home/teatarhu/keletiizek.hu/system/library/cache/file.php on line 32Warning: fread(): Length parameter must be greater than 0 in /home/teatarhu/keletiizek.hu/system/library/cache/file.php on line 32 Megrendelések feldolgozása - Keleti Ízek
Tel.:+36 70 397 76 74
E-mail.:info@keletiizek.hu

Megrendelések feldolgozása

Megrendelések feldolgozása

Megrendelések feldolgozása

A megrendelések feldolgozása munkanapokon történik 12:00 óráig. Rendelésre a megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség, amennyiben az a megjelölt idő lejárta után történik, az azt követő napon kerül feldolgozásra. Ügyfélszolgálatunk minden esetben email-en keresztül visszaigazolja, hogy mikor tudja teljesíteni a megrendelését. Általános teljesítési határidő, a visszaigazolástól számított 1-2 munkanap. A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek. Cégünk nem vállal felelősséget az esetleges technikai ismertetők a beszállító, vagy rajta kívül álló okok miatt történő előzetes bejelentés nélküli változása miatt. Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben. Részben történő teljesítés kizárólag a megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor! A termék vételárának előre történő kiegyenlítése esetén visszautalásra kerül az összeg küldőjének részére.

Rendelés menete

1. Az oldalon való rendeléshez nincs szükség előzetes regisztrációra, a rendelés véglegesítése előtt tud regisztrálni vagy vendégként vásárolni.

2. A kiválasztott terméknél egyszerűen kattintson a „Kosárba rakom” gombra! A jobb felső sarokban látható a kosár gomb, aminek megnyomása után megtekintheti kosara tartalmát.

3. A „Kosár” menüpontban a „Kosár megtekintése” gombnál ellenőrizhető a rendelés. Ha mindent rendben talál, kattintson a „Tovább a pénztárhoz” gombra!

4. Ha van kuponkódja érvényesítse azt.

5. A további lépésekben töltse ki az adatokat (számlázási adatok, szállítási adatok). Regisztrált felhasználók esetén a számlázási és szállítási adatokat automatikusan kitölti az oldal.

6. Válassza ki a szállítási módok közül az önnek megfelelőt.

7.  Az 5-ik lépésnél Olvassa el a felhasználási és rendelési feltételeket és utána pipálja ki a kis négyzetet.

8. Ellenőrizze minden adatát és, ha nem talál hibát, kattintson a „Megrendelés elküldése” gombra!

9. A megrendelésről visszaigazoló e-mailt küldünk.

10. Bármilyen kérdése merülne fel megrendelés közben írjon nekünk az keletiizek@hotmail.com email címre vagy hívja a +36 70 3977674 mobiltelefonszámot.